[Gaza] we will not go down

Michael Heart, pria kelahiran Syria yang menetap di Los Angeles, Amerika Serikat, menerima sambutan banyak orang sejak lagunya, We Will Not Go Down, dikenal luas. Musisi Amerika ini mengaku merasa senang dan bahagia dengan album yang ditujukannya untuk anak anak Palestina itu.

Pria yang dibesarkan di Eropa, khususnya di Swiss dan Austria itu, merasa marah dan terharu melihat korban di sekolah PBB yang memberikan inspirasi baginya untuk mengarang lagu yang ditujukan untuk korban Gaza.

Michael yang hidup dalam berbagai budaya ini menggratiskan lagunya untuk di-download. Hanya saja ia menyarankan untuk memberi sumbangan ke Unicef atau ke organisasi yang berdedikasi untuk mengurangi penderitaan rakyat Palestina.

1_553386909l

Free download Song for Gaza ” We will not go Down” dapat di download gratis di Website Michael Heart

For Free Download Click Here

For Video Version of Song for Gaza ” We Will not Go Down and its lyrics, see here

If You care with the palestine, donate them here

Here is the lyrics of We will not Go Down by Michael Heart

WE WILL NOT GO DOWN (Song for Gaza)
(Composed by Michael Heart)
Copyright 2009

A blinding flash of white light
Lit up the sky over Gaza tonight
People running for cover
Not knowing whether they’re dead or alive

They came with their tanks and their planes
With ravaging fiery flames
And nothing remains
Just a voice rising up in the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

Women and children alike
Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who’s wrong or right

But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

6 Responses to “[Gaza] we will not go down”


  1. 1 aliefte January 21, 2009 at 6:53 am

    yes.. palestine will never go down..
    btw lam knal..🙂

  2. 2 hendla January 21, 2009 at 10:02 pm

    playlist winamp gw ngereply cuma satu lg dr kemarin
    cuma lg ini doang, hehehee

  3. 3 kumanz January 22, 2009 at 2:42 am

    sama ndla…keren lagunya
    [Gaza] We will not go down

  4. 4 dhedhi February 16, 2009 at 2:27 am

    mantapz….
    Gaza will not go down…

    zionis tidak mendapatkan kemenangan di Gaza
    bangsa kera itu telah mengalami kekalahan yang menyakitkan!

  5. 5 mujahid cilik March 11, 2009 at 2:52 pm

    selamat rabiul awal…🙂

  6. 6 hendla March 27, 2009 at 1:39 pm

    Ris, Update lg dong Blognya dg tutorial2 baru kayak yg ambigram dulu, keren tuh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




logo_ittelkom

Twitter Updates

Blog Stats

  • 153,702 hits

Top Rated

logo_ittelkom logo_ittelkom

%d bloggers like this: