Password VPN direset

Barusan dikasih tau temen kalo password VPN sekarang udah direset, katanya password yang baru ada dilembar KTM. yah males banget dah padahal sebelum direset gw dah punya list VPN lebih dari 20 account…20 kali 300Mega = sekian GIGA…sekarang gw cuman bisa make 300M punya gw ndiri : (

Kalo dulu bisa browsing n download sepuas2nya tanpa harus matiin koneksi VPN…kalo skrng harus ngirit-ngirit nih…..yah kayaknya g bakal bisa ngelampaui rekor ini lagi

parah.jpg

0 Responses to “Password VPN direset”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




logo_ittelkom

Twitter Updates

Blog Stats

  • 153,702 hits

Top Rated

logo_ittelkom logo_ittelkom

%d bloggers like this: